XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Plukasovo blok

 

Plukasovo blok

Plukasovo blok

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
z různých mých zájmů a náázorů
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž plukovnikoneill (plukovnikoneill@seznam.cz) ... 24.04.2010 11:22:06 ... (Strom/Strom)
Volby - II
Bydlení – je krásné¨jak někteří v čele s exprezidentem V. Havlem nadávají na kravíny a králíkárny – ale přiznejme si, jak by to vypadalo,kdyby nebyly? Kde by jsme bydlely, A´t se na mě třeba lidi zlobí,nebo ne,ale já jsem za ně rád. A mrzí mě jedno –a to bych s mojí stranou taky prosazoval, dal bych je stavět zase –že se staví samé luxusní byty a na méně majetný lid se kašle. Protože kolik lidí si může dovolit bydlení za mnoho milionů? Takhle akorát nahrávají těm, kteří pak pronajímají za neskutečný nájem.

Peníze – no, to je ošemetná otázka – samozřejmě, nechme stranou vizi ze Sovětského svazu – nesplnila se – ale zamysleme se na chvíli, jak je možné,že někdo káže o tom jak se muší šetřit a nakonec ten samý člověk přiklepne podvodníkovi a lháři,který sám odstoupí pomalu 600 tis. odstupné.. To mi připadá jako totální výsměch lidu. Co mě ale dostává, že u nás se zdražují mléčné výrobky,ale přitom, je ještě vyvážíme. Tak proč jsou drahé? Na to však odpověď nemám. :-D

Děti – pořád se poslední dobou omílá otázka ohledně školek a jeslí – proboha, tak proč je ve velkém rušily, Já bych je znova zavedl – když chce matka pracovat dřív,než za tři roky, tak proč jí to neumožnit, Dyk je to pro stát velmi výhodné,nebo se snad pletu, Založil bych školky, jesle a co bych zavedl nějakou hranici cen u soukromých jeslí, školek, škol. Protože třeba ve školce chtít za měsíc 15 tisíc,mi přijde jako vyděračství,nic víc. Katapult kdysi nazpíval písničku,kde se zpívá,zda si mají děti kde hrát. No, když to sleduji,tak sice mají,ale ty hřiště jsou divoká. Myslím, že v mém dětství byly lepší,možná nebezpečné,ale lepší. Ale je to jen můj názor.




Určitá část obyvatel – no, určo každý pozná co myslím, prostě bych hned zrušil veškeré jejich dávky a výhody a povinně by šli třeba metat chodníky – nepůjdeš,tak se rozluč s podporou a hotovo. Jednou se rozhodly žít tady,tak a´t taky podle toho jednají, vždy´t ti co řvou, by už správně mít ani nějaké rasové zvýhodnění mít neměli, stopro se narodily už jako češi.Tak proč dávat jim výhody z rasového rozdílu. To bych zakázal.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: